De rust is terug gekeerd op Sardinië

Geleidelijk wordt het weer rustig op Sardinië, veel accommodaties zijn gesloten, de zwembaden worden leeggepompt, de stranden zijn verlaten. Het zomerseizoen is voorbij en vele hotels en resorts gaan in winterslaap. De Sardinijnen genieten weer van hun leven met veel traditionele feesten en de teruggekeerde rust.
Het team van Eva Sardinia heeft in oktober nog een reis gemaakt op Sardinië en weer vele mooie impressies opgedaan. Weer veel stof om regelmatig over te schrijven op onze blog! In de winter is Sardinië ook zeker een bezoekje waard. Een stedentrip in een heerlijk luxe hotel of een korte vakantie midden in de natuur in een gezellige agriturismo of vakantie-appartement om eens compleet te ontspannen. Juist in deze periode kun je genieten van het zeer unieke eiland leven – zonder drukte, in alle rust op het échte Sardinië.

Sardinië in de winter: Tips voor Zuid-Sardinië

Het moderne T Hotel in Cagliari is ideaal voor een stedentrip in de hoofdstad van Sardinië. De ochtend begint feestelijk met het zeer uitgebreide ontbijt buffet. Na een stadswandeling kun je heerlijk ontspannen in het prachtige spa & wellness-centrum.

 

Het kleinschalige Sardinia Domus B & B ligt midden in het historische centrum en is een goed uitgangspunt om Cagliari verkennen.

Een juweeltje in het programma van Eva Sardinia is vakantiehuis Casa Teulada. Dit Sardijnse landhuis is liefdevol gerestaureerd door de eigenaren Cristiana en Antonio. Een vredige plek, waar je bij het open haard vuur nu eindelijk eens op je gemak dat mooie boek kunt lezen!

Meer tips voor een wintervakantie op Sardinië volgen binnenkort!
En natuurlijk zullen we je ook bijpraten over Eva Sardinia’s nieuwste ontdekkingen van prachtige vakantiehuizen, villa’s, hotels, agriturismo en nog veel meer.

De voorbereidingen voor volgend seizoen zijn al weer in volle gang, dus neem ook even een kijkje op onze site voor de vroegboek aanbiedingen!