Over Eva Sardinia

Ciao, mijn naam is Eva, eigenaar van het online reisbureau Eva Sardinia.

Ik reis al meer dan 17 jaar meerdere keren per jaar naar het Italiaanse eiland Sardinië. Vanaf de eerste keer ontstond de passie voor dit geweldige eiland. De fantastische landschappen, prachtige stranden, de rijke cultuur en historie van Sardinië en niet te vergeten de bijzonder gastvrije Sardijnen, maken iedere reis tot iets bijzonders.

Een onvergetelijke vakantie

Samen met mijn team ben ik je graag van dienst om je op dit bijzondere Italiaanse eiland een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Voor iedere wens hebben we een passende accommodatie. De locaties en faciliteiten worden met zorg, persoonlijk door mij in Sardinië geselecteerd. Het directe contact met de accommodatiehouders en staf is daarbij van het grootste belang.

Persoonlijk contact

Mijn visie is dat jij als klant centraal staat in je reiswensen. Daarom heb ik ook graag direct contact. Zie mij als een vriendin die je persoonlijke begeleiding biedt, met alle dienstverlening en service die daar bij hoort. Ons team staat klaar om je te assisteren.

Mijn rechterhand op Sardinië is Francesca, zij heeft de dagelijkse contacten met onze partners op het eiland.
Ingrid werkt op het kantoor in Nederland en adviseert je over de mooiste plekjes op het eiland en zorgt dat alle reisdocumenten op tijd voor de reis in je bezit zijn.

Voor de Duitstalige landen is Britt onze contactpersoon. Zij woont in Flensburg en heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van reizigers naar Sardinië vanuit Duitsland, Oostenrijk en Zwisterland.

Een website vol inspiratie!

Je doet veel inspiratie op op de Eva-Sardinia website, je kunt er informatie, foto’s en tips vinden. Voor een persoonlijk advies, speciale wensen of hulp bij het zoeken naar de ideale locatie voor jou en je reisgezelschap, kun je ons dagelijks bereiken via telefoon (tel. +31 229 591942) , mail (info@eva-sardinia.com) , facebook of via de chat.

We helpen je graag bij je keuze van de accommodatie en assisteren je, ook bij het boeken van vluchten, van de ferryovertocht, en het huren van een auto.

Ons doel is om een fantastische Sardinië vakantiebeleving te vinden, die bij JOU past!

A presto, tot snel!
Eva, Britt, Francesca en Ingrid

 

Share Your Thoughts