Over Eva Sardinia

Eva SardiniaCiao, mijn naam is Eva, eigenaar van het online reisbureau Eva Sardinia.

Ik reis al meer dan 20 jaar meerdere keren per jaar naar onbekende regio’s in Italië, zoals de eilanden Sardinië en Sicilië en Puglia, de hak van de Italiaanse laars. De fantastische landschappen, prachtige stranden, de rijke cultuur en historie en niet te vergeten de bijzonder gastvrije Italianen, maken iedere reis tot iets bijzonders.

Een onvergetelijke vakantie

Samen met mijn team ben ik je graag van dienst om je in deze bijzondere regio’s een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Voor iedere wens hebben we een passende accommodatie. De locaties en faciliteiten worden met zorg, persoonlijk door mij geselecteerd. Het directe contact met de accommodatiehouders en staf is daarbij van het grootste belang.

Persoonlijk contact

Mijn visie is dat jij als klant centraal staat in je reiswensen. Daarom heb ik ook graag direct contact. Zie mij als een vriendin die je persoonlijke begeleiding biedt, met alle dienstverlening en service die daar bij hoort. Ons team staat klaar om je te assisteren.

Een website vol inspiratie!

Je doet veel inspiratie op op de Eva-Sardinia website, je kunt er informatie, foto’s en tips vinden. Voor een persoonlijk advies, speciale wensen of hulp bij het zoeken naar de ideale locatie voor jou en je reisgezelschap, kun je ons dagelijks bereiken via telefoon (tel. +31 229 591942) , mail (info@eva-sardinia.com), Facebook of via de chat.

We helpen je graag bij je keuze van de accommodatie en assisteren je, ook bij het boeken van vluchten, van de ferryovertocht, en het huren van een auto.

Ons doel is om een fantastische vakantiebeleving te vinden, die bij JOU past!

A presto, tot snel!
Eva

Share Your Thoughts